Dimecres, 24 d'Abril de 2024
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

CURS EN LÍNIA
Gestió de projectes de turisme sostenible


Presentació
Aquesta formació està destinada a adquirir les competències professionals necessàries per a realitzar la gestió de projectes de turisme sostenible endinsant-nos tant de manera teòrica com pràctica en la creació i desenvolupament dels productes i serveis turístics locals i el desenvolupament turístic sostenible.

Coneixerem com seleccionar, emmagatzemar i processar informació d'interès sobre l'entorn local per a donar a conèixer el seu potencial turístic, adaptant-se als requeriments i necessitats dels ciutadans. A més, veurem com programar i controlar les activitats d'un centre d'informació turístic per a adequar-lo a les característiques de l'entorn local i a les demandes dels clients.

Objectius

Amb aquest curs podràs dur a terme el procés de definició i desenvolupament de productes turístics locals, així com reconèixer les seves fases, característiques, mètodes i sistemes de finançament. A més, sabràs determinar què és el desenvolupament sostenible, la seva importància i com implementar-lo ressaltant aspectes com el patrimoni natural, el consum energètic i d'aigua i els plans de millora ambientals.

Docent
Diego Gómez. Llicenciat en Història per al Universitat de Barcelona i Diplomat en Turisme amb Postgrau en Turisme Cultural, entre altres especialitats. Des de fa més de 10 anys treballa en el món del Turisme compaginant la seva experiència professional com a Guia Oficial en la ciutat de Barcelona i la de docent, col·laborant amb diferents entitats de reconegut prestigi en el sector (Escola Superior de Turisme de Barcelona, Escoles d’Hosteleria, Cambres de Comerç, etc...)

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza a les 15 hores del dia 9 d’abril de 2024. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1
Dates
del 16 d'abril al 24 de maig de 2024

Durada
20 hores

Horari
Horari lliure

 
 
Lloc de realització
En línia

 
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal