Dimarts, 19 de Gener de 2021
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Novetats
 
oferta formativa

oferta formativa

 

 

Seminaris
El Seminari de Dret Local és una iniciativa de gran transcendència en tot l'Estat que compta ja amb una tradició de vint anys. L'objectiu essencial d'aquesta iniciativa és mantenir al dia una categoria professional -els juristes- de gran importància per al correcte funcionament de les entitats locals que, no obstant això, troba una gran dificultat per adaptar-se a un mitjà en el qual la informació necessària es modifica a gran velocitat. D'aquí la concepció d'aquest curs com una iniciativa que es distribueix al llarg de tot l'any, amb una sessió al mes, fet que contribueix a aquest objectiu de manteniment i posada al dia de les novetats.

El Seminari Tècnic Local, per a tècnics en arquitectura, enginyeria, medi ambient, mobilitat, etc., que amb deu anys d'existència ha assolit ja un gran èxit de participació i acollida i que té com a objectiu principal contribuir a la formació continuada dels tècnics al servei de l’Administració local, establint un fòrum de d’informació i de debat sobre els temes d’interès comú.

El Seminari d’Actualització de Funció Pública Local. Es tracta d’una acció eminentment pràctica que es transfereix immediatament a la gestió diària de personal. Aquesta iniciativa neix de la necessitat de disposar d’informació actualitzada sobre els canvis que s’estan donant en les normatives tècniques que regulen diversos aspectes relacionats amb la gestió de personal, com ara els càlculs de les cotitzacions, les retencions per IRPF, etc.

 

El Seminari sobre Relacions Col·lectives, va adreçat principalment a directius, gestors, tècnics i personal especialitzat de les àrees de recursos humans de les Corporacions locals i a representants de funcionaris i treballadors (delegats de personal, comitès d’empresa, juntes de personal i organitzacions sindicals) d’aquestes entitats. La seva finalitat és, d’una banda, aprofundir sobre aspectes concrets de les relacions col·lectives a les administracions locals i, d’una altra, introduir o reflexionar al voltant d’aquells aspectes novedosos o d’actualitat que sobre aquest àmbit es puguin produir cada any. 

 

Cursos
La resta de les accions formatives s’estructura en catorze grans àrees. Aquest disseny dels programes permet identificar ràpidament la temàtica del curs segons el seu color.

 

 

 
 
 
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03