Dijous, 28 de Gener de 2021
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

El model d’Estils Relacionals. Descobrir el meu estil i comunicar-me amb la resta d’estils

 

Presentació
Les persones tenim estils diferents, i això fa que ens comuniquem amb els demés de forma diferent, i que rebem la comunicació dels altres de forma diferent. Comprendre quin és el nostre estil relacional, saber com ens comuniquem, i adaptar la nostra comunicació a l’estil de la persona a la que ens dirigim fa que puguem entendre’ns millor i que la nostra comunicació arribi millor als demés.

La sessió introdueix el model Bridge* d’Estils Relacionals com a metodologia per conèixer el nostre estil, conèixer als nostres interlocutors i adaptar la nostra comunicació a ells, de forma que ens relacionem millor amb els altres.

 

Docent 
Ferran Ramon-Cortés Montaner. Llicenciat en Ciències Econòmiques per ESADE. Consultor de PARADIGMA FCM, agència de comunicació; especialista en comunicació personal, interpersonal i interna. Imparteix seminaris i tallers de comunicació en universitats, empreses i institucions. És autor de diversos llibres sobre comunicació, entre els quals destaca L’illa dels cinc fars, i participa habitualment en diferents mitjans de comunicació. Director de l'Institut 5 Fars. Soci fundador de l'Institut de Comunicació.

Si no fos possible dur a terme el curs de manera presencial, aquest se celebrarà per mitjà d’una plataforma digital.

 

 

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 15 de setembre de 2020. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol•licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2
Dates
2, 5 i 9 de novembre de 2020

Durada
10 hores

Horari
de 9.00 a 14.30 h

 
 
Lloc de realització
El curs es realitzarà online per mitjà de la plataforma Zoom
Plànol
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03