Dissabte, 18 de Maig de 2024
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

CURS PRESENCIAL
Habilitats socials en l'atenció a la ciutadania i resolució de queixes


Presentació

Aquest curs treballa sobre un doble enfocament. El primer se centra en les habilitats socials i emocionals que necessita un professional d'atenció a la ciutadania, i el segon en com abordar la interacció amb el ciutadà amb l'objectiu d'atendre'l amb efectivitat sense que això suposi un gran desgast per a aquest professional.

 

Amb aquesta formació els tècnics i tècniques es nodrirà amb habilitats i estratègies que permeten fluïdesa i destresa en l'atenció a la ciutadania, combinant tant la comunicació verbal i la no-verbal.

 

Aquesta formació pretén revertir en millorar les competències personals (consciència d'un mateix, autogestió de comportaments, regulació emocional, adaptabilitat…) i socials (habilitats que milloren la comprensió dels estats emocionals dels altres, comportaments i motivacions) del/la tècnic/a, i facilita respondre amb eficàcia a les relacions interpersonals.

 

Els participants podran mesurar el nivell de les seves habilitats sòcio-emocionals (mitjançant el Test TMMS-24) a l'inici i final de la formació. Això els servirà per a orientar de manera més específica el seu procés de millora i, una vegada finalitzat el curs, obtindran un feedback sobre els seus assoliments durant la formació i acompliment.
Docents 
Joaquín Muñoz. Llicenciat en Sociologia i Màster en Intel·ligència Emocional per la Universitat de Barcelona; diplomat en Treball Social i Màster en Acció Participativa per la UPO (Sevilla); amb més de 20 anys treballant amb persones. És especialista en intel·ligència emocional i en com atendre les persones, practicant i formador en mindfulness, amb alt coneixement sobre dinàmiques grupals; expert a l'hora de treballar i desenvolupar competències i habilitats en els participants mitjançant accions vivencials. Conferenciant, escriptor i melòman practicant.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza a les 15 hores del dia 11 de març de 2024. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2
Dates
18, 20 i 25 de març, i 3, 5 i 8 d’abril de 2024

Durada
24 hores

Horari
9.30 a 14.00 hores

 
 
Lloc de realització
UPF-BSM (Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra)
Balmes, 134
Barcelona

Com arribar-hi


 
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal