Dilluns, 25 de Setembre de 2023
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

   
 

Seminari Tècnic Local

 

Presentació 

Nous reptes: mirar, pensar i aprendre

Estem vivint moments de canvi, situacions, algunes noves i d’altres conegudes, que posen a prova la nostra capacitat d’adaptació i la nostra resiliència.

A nivell mundial la pandèmia de la COVID19 ha demostrat que res és per sempre i que les coses poden canviar d’un moment a l’altre. Aquest episodi ens ha ensenyat a parar, a fixar-nos en el que ens envolta i a com d’important és el nostre dia a dia quan hi ha una normalitat; poder sortir i gaudir del nostre entorn i el contacte amb la nostra gent (la socialització). Amb la pandèmia hem vist que és difícil no poder estar amb qui vols i quan vols o es necessita, o la importància de poder gaudir de l’aire lliure, dels espais verds o de les activitats de lleure. Hi ha hagut efectes catastròfics (o tràgics) i encara hi ha seqüeles en la salut mental i física d’algunes persones.

D’aquest episodi hem d’aprendre què podem fer diferent per a què no tornem al mateix punt (situació); hem de veure què hem aprés i què podem fer millor. En definitiva, hem de parar, mirar on som i d’on venim, mirar al nostre voltant i... pensar.

A nivell local venen moments de reflexió, també... És un bon moment per parar, mirar i pensar què volem fer i com cal enfocar els propers 4 anys. Estem en un punt d’inflexió que cal aprofitar per mirar enrere i també endavant i plantejar com volem que sigui el futur... Igual, o diferent? I ens hem de preguntar quins són el reptes que hem d’afrontar.

Nosaltres n’hem triat un quants per a estructurar aquesta nova edició del Seminari. Segur que no hi són tots i segur que n’haurem d’afrontar molts més, però.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 10 de març de 2023. La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’hi afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds.
Descarregar documentació
 
Edició 1
Dates
del 17 de març al 15 de desembre de 2023

Durada
40 hores

Horari
9.30 a 13.00 hores

 
 
Lloc de realització
El seminari se celebrarà en format híbrid, presencialment des de l‘auditori de la UPF-BSM (Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra), al carrer de Balmes, 134, de Barcelona, i en streaming per mitjà de la plataforma Zoom.

Plànol
UPF_BSM.pdf
 
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal