Dilluns, 27 de Juny de 2022
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

CURS SEMIPRESENCIAL
Ciberseguretat, Hacking ètic, pentesting i Seguretat de Computadors
 

Presentació
En tots els àmbits professionals es necessiten persones expertes en seguretat informàtica perquè gestionin i prenguin decisions de planificació de la seguretat informàtica de l’entitat.

No és necessari ser membre de la direcció IT, sinó que hi ha posicions que permeten tenir una influència directa sobre quines decisions s'han de prendre en cada moment.

No és cap sorpresa que la ciberseguretat encapçali les preferències de les entitats en els seus processos de transformació digital. La Internet de les Coses, el Big Data o el Cloud Computing són tendències que requereixen d’una bona ciberseguretat per resultar efectives.

Disposar d’unes comunicacions fiables i segures és fonamental en qualsevol sistema equipat amb tecnologia d’Internet. Per aconseguir-ho, la ciberseguretat aplica a aquests actius diverses capes de protecció en diferents nivells per assegurar-ne la protecció. No en va, el 40% dels ciberatacs causen la interrupció de les operacions i els processos, mentre que un 39% provoquen la pèrdua d’informació confidencial.

 

Docent
Genís Margarit i Contel. Enginyer en: Enginyeria de Telecomunicacions i Enginyeria de Sistemes Electrònics per la Universitat Politècnica de Catalunya - UPC. Auditor de ciberseguretat els darrers 15 anys. Va fundar la seva empresa de consultoria en ciberseguretat fa deu anys. Compagina la seva tasca amb la docència a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i com a instructor d’EC-Council. És membre de l’Associació Professional Espanyola de la Privacitat, fundador del grup de seguretat de Telecos.cat, expert tècnic del European Privacy Seal i Privacy by Design Ambassador.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 14 de març de 2022. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2
Dates
13, 16, 20, 23, 27, 30 de juny de 2022

Durada
20 hores

Horari
9.30 a 14.00 hores

 
 
Lloc de realització
Sessions presencials: 13, 20, 27 juny
UPF-BSM (Barcelona School of Management)
Universitat Pompeu Fabra
Balmes, 134. Barcelona

Plànol
UPF_BSM.pdf
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal