Dijous, 28 d'Octubre de 2021
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

Curs en línia
Avaluació dels serveis públics a l'administració local
Presentació
El concepte “servei públic”, indissolublement unit a les entitats locals, es troba en constant evolució per adaptar-se a la conjuntura socioeconòmica de cada moment. No hi ha cap ens local que no estigui presidit per la necessitat d'oferir serveis a la ciutadania amb la major rapidesa, eficiència i eficàcia.

 

La prestació d’aquests serveis ha de respectar, entre d’altres, els principis i criteris següents:

 

• Evitar duplicitats administratives.

• Millorar l'eficiència de la gestió pública.

• Respectar els principis d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

• Incrementar la transparència dels serveis.

• Contribuir a la racionalització administrativa, generant estalvi net de recursos.

 

I per a això, cada entitat local ha de mesurar l'eficiència dels seus serveis, mitjançant procediments i eines eficaces, contrastades i estandarditzades.

 

Aquesta acció formativa pretén ser una guia pràctica de consulta dirigida als tècnics i tècniques, tramitadors i tramitadores que s'esforcen per garantir que els ciutadans rebin els serveis essencials amb la més alta qualitat, avaluant el rendiment i l'eficiència mitjançant la implementació i posada en marxa d'aquests sistemes d'avaluació.

 

Docent

Francisco Antonio Pollino Pedres. És Llicenciat en Dret i funcionari de carrera de l'Administració General de l'Estat des de 1990. És, també, advocat col•legiat i procurador dels Tribunals (no exercent) i auditor mediambiental registrat, habilitat per l'Escola Castellana-Lleonesa d'Administració Pública com a formador en les àrees d'Igualtat, Legislació i Recursos Humans

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 21 de setembre de 2021. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1
Dates
Del 27 de setembre al 15 de novembre de 2021

Durada
40 hores

Horari
LLIURE

 
 
Lloc de realització
EN LÍNIA
Plànol
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal