Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

CURS VIRTUAL 
Qualitat del servei i orientació al ciutadà

Presentació
Els éssers humans som éssers socials, ens hem de relacionar amb els altres en el nostre entorn personal i també professional. Per tal que les relacions, la comunicació i la col•laboració siguin el més eficients possible és necessari tenir unes bases. 

La intel·ligència emocional és la capacitat per conèixer-nos i relacionar-nos millor amb els altres. Suposa una base imprescindible per poder millorar la qualitat de l’atenció a la ciutadania, tenir eines per relacionar-nos eficientment, i no només resoldre els conflictes que puguin sorgir, sinó també evitar-los.

Amb aquest curs aportarem eines per fer més fàcil el tracte amb els altres, millorar el servei i l’orientació a la ciutadania i alliberar-nos de l’estrès emocional que suposa la relació amb les persones. Treballarem la comunicació des de les aportacions clàssiques fins a les eines més útils de la Programació Neurolingüística (PNL). Repassarem els principals facilitadors de les relacions, com la persuasió i l’empatia.

Els i les assistents obtindran idees per sentir-se més còmodes a la feina, comunicar millor, independentment de la persona amb qui estiguin tractant, i oferir una millor atenció.

Docent
Maite Lamiel. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i Coach professional, certificada per CeCoaching.. Com a formadora té una experiència de més de 15 anys preparant i impartint formació per a administracions públiques i empreses.

 

 

 

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 15 d’octubre de 2020. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol•licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2 / Edició 3
Dates
22 i 26 d’octubre de 2020

Durada
10 hores

Horari
de 9.00 a 14.30 h.

 
 
Lloc de realització
CURS VIRTUAL

Plànol
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03