Dissabte, 5 de Desembre de 2020
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

Curs en línia

Creativitat i innovació a l'administració local, en relació amb les xarxes socials

 

Presentació
Els canvis socials, culturals i econòmics incideixen de manera determinant en els plantejaments de l'Administració Pública, i conseqüentment, exigeixen modificacions estructurals i modificacions en les pràctiques municipals d'atenció al ciutadà i de comunicació amb el mateix de les quals no poden aïllar-se els propis procediments de lideratge d'equips, de desenvolupament normatiu, de planificació, de gestió de coneixement o de governança.

Innovar avui en l'atenció al ciutadà suposa tenir capacitat per a abordar amb uns altres la complexitat d'aquests problemes, i adaptar-se cultural, social, laboral, professional i personalment al ritme dels canvis i a les oportunitats que aquests representen.

Els ajuntaments tenen per això el repte d'innovar en la seva gestió des d'una perspectiva integradora, de manera que els serveis que es prestin, a més de garantir l'excel•lència, es legitimin en contacte amb la ciutadania formant part de processos més amplis d'innovació social i ben comuna. En aquest àmbit és fonamental conèixer les virtualitats de les xarxes socials al servei de les polítiques municipals i el seu degut ús com a eina de participació ciutadana i de millora d'aquestes.

Aquest curs pretén mostrar a l'alumne l'actual dinàmica d'innovació present en aquest camp i de la qual ja fan gala moltes entitats locals, i tractant que innovi des de baix, promovent una cultura del canvi que millori la seva perspectiva professional en la comunicació amb el ciutadà i la imatge pública i eficiència en el seu conjunt de l'entitat municipal en la qual està integrat.

En aquest sentit, la innovació significa per a persones emprades públiques i ciutadania, una oportunitat de corresponsabilitat i dignificació, ja que es basa a crear àmbits que permetin pensar, compartir i fer junts.

 

Docent 
Francisco Antonio Pollino Pedres. És Llicenciat en Dret i funcionari de carrera de l'Administració General de l'Estat des de 1990. És, també, advocat col·legiat i procurador dels Tribunals (no exercent) i auditor mediambiental registrat, habilitat per l'Escola Castellana-Lleonesa d'Administració Pública com a formador en les àrees d'Igualtat, Legislació i Recursos Humans.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 21 de setembre de 2020. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1
Dates
Del 28 de setembre al 15 de novembre de 2020

Durada
40 hores

Horari


 
 
Lloc de realització
online
Plànol
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03