Dimarts, 19 de Gener de 2021
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

Curs en línia

Comunicació en temps difícils. Ajudar -i ajudar-nos- amb la nostra comunicació

 

Presentació

Com gestionar la incertesa i la por? Què puc dir i què no puc dir? I com ho haig de dir? Com puc contribuir amb la meva comunicació a la serenitat i la confiança?

 

Vivim temps difícils, en els quals la por i la incertesa ens estan posant a prova a tots. I en aquest context, la bona comunicació és més necessària que mai. És l'antídot a la por i també  l'eina per a combatre un segon virus que ens ataca, al marge de la COVID-19: els rumors.

Com a responsables de persones, però també com a mares i pares, o com a amics i companys, tenim una responsabilitat amb la nostra comunicació, per a fer que ajudi, que acompanyi, que sumi positivament i generi serenitat i confiança.

En aquesta formació explorarem quines coses necessitem fer especialment bé (i en alguns casos quines coses hem de fer de manera diferent de com les fem), per a aconseguir lluitar contra la incertesa i la por i per a ajudar –i ajudar-nos- amb la nostra comunicació.

 

Docent
Ferran Ramon-Cortés Montaner. Llicenciat en Ciències Econòmiques per ESADE. Consultor de PARADIGMA FCM, agència de comunicació; especialista en comunicació personal, interpersonal i interna. Imparteix seminaris i tallers de comunicació en universitats, empreses i institucions. És autor de diversos llibres sobre comunicació, entre els quals destaca L’illa dels cinc fars, i participa habitualment en diferents mitjans de comunicació. Director de l'Institut 5 Fars. Soci fundador de l'Institut de Comunicació.

 

Metodologia

El curs es realitzarà online per mitjà de la plataforma Zoom, en 4 sessions d’1.30 h de durada

Cada sessió s’acompanyarà d’alguna pràctica a realitzar entre classes.

 

 

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 15 de maig de 2020. La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’hi afavorirà la participació del màxim nombre possible d'ens locals), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2 / Edició 3 / Edició 4
Dates
6, 9, 13 i 16 de juliol de 2020

Durada
6 hores

Horari
10 a 11.30 h

 
 
Lloc de realització
El curs es realitzarà online per mitjà de la plataforma Zoom.
Plànol
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03