Dimecres, 3 de Juny de 2020
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

Curs en línia
Transformació digital de l’Administració enmig d'una revolució digital

 

Presentació
Els canvis socials, culturals i econòmics incideixen de forma determinant en els plantejaments de l'Administració pública, i consegüentment, exigeixen modificacions estructurals i modificacions en les pràctiques municipals d'atenció al ciutadà i de comunicació amb el mateix, de les quals no poden aïllar-se els propis procediments de lideratge d'equips, desenvolupament normatiu, planificació, gestió de coneixement o governança.


Innovar avui en l'atenció al ciutadà suposa tenir capacitat per a abordar amb d’altres la complexitat d'aquests problemes i adaptar-se culturalment, socialment, laboralment, professionalment i personalment al ritme dels canvis i les oportunitats que aquests representen.


Els ajuntaments tenen, per això, el repte d'innovar en la seva gestió des d'una perspectiva integradora, de manera que els serveis que es prestin, a més de garantir l'excel·lència, es legitimin en contacte amb la ciutadania formant part de processos més amplis d'innovació social i bé comú. En aquest àmbit és fonamental conèixer les virtualitats de les xarxes socials al servei de les polítiques municipals i el seu degut ús com a eina de participació ciutadana i millora d'aquestes.


Aquest curs pretén mostrar a l'alumne l'actual dinàmica d'innovació present en aquest camp i de la qual ja fan gala moltes entitats locals, promovent una cultura del canvi que millori la seva perspectiva professional tant pel que fa a la comunicació amb el ciutadà, com a la imatge pública i l’eficiència en el seu conjunt de l'entitat municipal en la qual està integrat.


Docent
Francisco Antonio Pollino Pedres. És llicenciat en Dret i funcionari de carrera de l'Administració General de l'Estat des de 1990. És, també, advocat col·legiat i procurador dels Tribunals (no exercent) i Auditor Mediambiental registrat, habilitat per l'Escola Castellà-Lleonesa d'Administració Pública com a formador en les àrees d'Igualtat, Legislació i Recursos humans.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 23 d’abril de 2019. La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’hi afavorirà la participació del màxim nombre possible d'ens locals), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds
Descarregar documentació
 
Edició 1
Dates
29 d’abril al 2 de juny de 2019

Durada
30 hores

Horari
en linia

 
 
Lloc de realització

Plànol
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03