Dissabte, 26 de Maig de 2018
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

Comunicació interpersonal: l'art de donar feedback

 

Presentació
El feedback és fonamental pel desenvolupament professional de les persones. Però donar un bon feedback no és fàcil. Habitualment, quan donem feedback estem fent una crítica o un judici, i aquest feedback no és ben rebut per la gent.

El taller vol entrenar els participants en com donar un feedback efectiu, que arribi a la gent i que provoqui que la gent faci el que necessitem o volem que facin.

La sessió introdueix el model de Feedback Assertiu com a metodologia per formular el feedback de manera que sigui correctament rebut per els nostres interlocutors.

Està dirigit a totes aquelles persones que en la seva pràctica professional han de donar feedback, sigui als seus subordinats o a qualsevol persona del seu entorn.

 

Destinataris
Responsables polítics, directius i personal amb responsabilitat en les àrees de comunicació, informació i atenció als ciutadans o participació ciutadana i, en general, qualsevol membre de l'organització municipal amb vocació de comunicar correctament.

 

Docent
Ferran Ramon-Cortés, llicenciat en Ciències Econòmiques per ESADE. Consultor de PARADIGMA FCM, agència de comunicació; especialista en comunicació personal, interpersonal i interna. Imparteix seminaris i tallers de comunicació en universitats, empreses i institucions. És autor de diversos llibres sobre comunicació, entre els quals destaca L’illa dels cinc fars, i participa habitualment en diferents mitjans de comunicació. Director de l'Institut 5 Fars.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 23 de maig de 2017. La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’hi afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds.
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2 / Edició 3
Dates
30 de maig de 2017

Durada
5 hores

Horari
9.00 a 14.30 hores

 
 
Lloc de realització
idEC (Institut d’Educació Contínua)
Universitat Pompeu Fabra
Balmes, 134
Barcelona

Plànol
idEC.pdf
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03