Salut
Objectiu
Donar a conèixer les previsions del RD 191/2011, que modifica les condicions d’inscripció de
les indústries alimentàries al Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments
(RGSEAA), i facilitar-ne la implantació en l’àmbit de l’Administració local, d’acord amb les
pautes del document “Criteris registrals per als establiments minoristes d’alimentació de
Catalunya”, aprovat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
Destinataris
Tècnics de protecció de la salut de l’Administració local.
Durada
5 hores.
Continguts
1. Conceptualització del registre autonòmic i criteris generals i específics a aplicar a Catalunya
2. Sistemes de codificació dels establiments minoristes
3. Ús de la declaració responsable del titular com a element d’informació per poder aplicar
els criteris de territorialitat i marginalitat i el sistema de codificació
62
Curs sobre els nous criteris
registrals per als establiments
minoristes de l’alimentació
1...,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63 65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,...76