Dimarts, 16 de Juliol de 2024
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
       
 
 
 
 
EM VULL INSCRIURE

 

SESSIÓ PRESENCIAL

Diàlegs SIE Territori

(Servei d’Informació Europea de l’FMC)

Objectius
Les polítiques que impulsa la Unió Europea tenen un impacte molt rellevant en les realitats locals i en la tasca que desenvolupen els ajuntaments. Una part important de la producció legislativa europea s’aplica directament per part dels governs locals, i els pressupostos desplegats des de Brussel·les són una font de finançament que cal tenir molt en compte per impulsar les estratègies municipals. En aquest sentit, i amb la voluntat d’apropar les polítiques europees i els instruments financers que es despleguen en el seu marc al món local, la Federació de Municipis de Catalunya va posar en funcionament el Servei Info Europa (SIE).

 

Amb l’objectiu de complementar la informació sobre finançament europeu que ofereix mitjançant l’espai SIE de la seva pàgina web, l’FMC organitza un cop al trimestre els SIE Info Days, sessions de treball en format digital on es donen a conèixer les novetats més rellevants del pressupost europeu i es resolen dubtes tècnics plantejats pels assistents. Aquestes sessions informatives i d’assessorament als governs locals també s’organitzen en format presencial, en els Diàlegs SIE Territori, que se celebren dos cops l’any en diferents indrets de la geografia catalana.

 

El proper Diàleg SIE Territori se celebrarà a la ciutat de Tarragona i serà l’oportunitat pels governs locals adherits a l’FMC de rebre assessorament directe per part de l’equip tècnic del SIE sobre les últimes convocatòries de la UE i la manera més efectiva d’abordar-les. També s’obrirà un espai destinat a examinar els possibles reptes que el finançament europeu posa sobre la taula en matèria de gestió administrativa i financera (mesures ant-frau, contractació pública, sistemes digitals de gestió, etc.).

 

Aquesta sessió se celebrarà en modalitat presencial, exclusivament

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza a les 15.00 hores del dia 25 de juny de 2024. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1
Dates
2 de juliol de 2024

Durada
2 hores

Horari
10.30 a 12.30 hores

 
 
Lloc de realització
Palau Firal i de Congressos de Tarragona
Sala Genius
Carrer Arquitecte Rovira, 2
43001 Tarragona

Aquesta sessió se celebrarà en modalitat presencial, exclusivament.


 
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal