Dissabte, 18 de Maig de 2024
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
       
 
 
 
 
EM VULL INSCRIURE

 

CURS PRESENCIAL
Emocions en equilibri en la feina i en la vida

 

Presentació

Saber gestionar les emocions és fonamental per a una vida plena i satisfactòria, així com per al desenvolupament de qualsevol habilitat social, prendre decisions, mantenir un cert acte-control, etc. Les emocions conformen la nostra naturalesa i afavoreixen la connexió amb els altres, així com amb les necessitats pròpies. Per tant, no saber manejar-les és un impediment per al benestar, les relacions socials i l'acompliment professional.

 

Quan les emocions més desagradables o l'estrès prenen el protagonisme minven la confiança, la motivació i les energies i, a més, desvien el focus d’atenció (concentració). La salut també es veu afectada, així com la relació amb el nostre interior.

 

Gràcies a aquest curs l'alumne aprèn tècniques efectives de gestió emocional,  desenvolupar habilitats per a saber què fer davant un fenomen emocional d'alta intensitat i  recuperar l'equilibri intern. Es treballa la capacitat d’autoinduir-se emocions beneficioses i restablir-se de manera ràpida davant qualsevol situació. I una cosa molt important, estant tot relacionat, es treballa la gestió de l'atenció (gràcies a tècniques de meditació) per a facilitar la concentració i un posterior acompliment professional efectiu.

 

És un programa d'entrenament per a la gestió de processos involuntaris interns (en la ment), que ens juguen males passades i limiten el nostre potencial, el qual està adreçat a afavorir conductes adaptades i conrear una sana relació interna.


 

Docent
Joaquín Muñoz. Llicenciat en Sociologia i Màster en Intel·ligència Emocional per la Universitat de Barcelona; diplomat en Treball Social i Màster en Acció Participativa per la UPO (Sevilla); amb més de 20 anys treballant amb persones. És especialista en intel·ligència emocional i en com atendre les persones, practicant i formador en mindfulness, amb alt coneixement sobre dinàmiques grupals; expert a l'hora de treballar i desenvolupar competències i habilitats en els participants mitjançant accions vivencials. Conferenciant, escriptor i melòman practicant.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza a les 15 hores del dia 27 de maig de 2024. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1
Dates
3, 10, 17, 25 i 27 de juny de 2024

Durada
20 hores

Horari
9.30 a 14.00 hores

 
 
Lloc de realització
UPF-BSM (Barcelona School of Management)
Universitat Pompeu Fabra
Balmes, 134. Barcelona

Com arribar-hi


 
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal