Dimecres, 8 de Febrer de 2023
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
     
       
 
 
 
 
EM VULL INSCRIURE

 

Curs presencial
El “triangle de les Bermudes” de la gestió esportiva municipal: marc legislatiu, instal·lacions i esdeveniments
Objectius

Els serveis esportius municipals tenen assignades unes competències pròpies molt clares i determinades des del punt de vista jurídic. Aquestes competències van encaminades a la prestació dels serveis públics esportius, i inclouen la promoció de l’esport, de l’activitat física i del lleure. Per poder executar aquest servei públic s’utilitzen tant instal·lacions esportives com espais públics, de manera directa o a través d’entitats, contractes de gestió, etc.

 

El marc competencial i el coneixement dels treballadors públics vinculats als serveis esportius municipals es troben, moltes vegades, en situacions que impliquen la gestió jurídica de l’ús dels espais esportius o de l’espai públic, la gestió amb els tercers que les empren (siguin entitats sense ànim de lucre o empreses privades), o la relació directa amb el ciutadà.

El curs planteja de manera molt realista la visió enfrontada dels tècnics especialistes i dels lletrats o juristes. Tots dos busquen el camí per poder desenvolupar els serveis públics de la millor manera possible i, per tant, estan obligats a entendre’s.

 

Amb aquesta acció formativa pretenem oferir línies d’acció i un marc comú per afavorir el punt de trobada entre aquestes dues visions.

 

Docents
Gabriel Arranz. Director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Ajuntament de Barcelona.
Fernando Díaz Gallo. Llicenciat en Dret, màster en Gestió Pública per la Universitat de Barcelona. Assessor jurídic del Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.
 

 

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 9 de setembre de 2022. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1
Dates
14 de setembre de 2022

Durada
4 hores

Horari
10 a 14.30 h

 
 
Lloc de realització
UPF-BSM (Barcelona School of Management)
Universitat Pompeu Fabra
Balmes, 134. Barcelona

Plànol
UPF_BSM.pdf
 
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal