Diumenge, 4 de Desembre de 2022
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

CURS SEMIPRESENCIAL
Governança de la Seguretat informàtica, Ciberseguretat i Gestió de Riscos


Presentació
La seguretat informàtica, cada cop més present a tot arreu, s'està convertint en una part clau de l'administració local. No es pot pensar només en productes i serveis d’informàtica, sinó també s'ha de reconèixer la ciberseguretat com allò que està condicionant el mercat, on  s'incorporen diferents models i tendències comercials.

La funció principal de la seguretat informàtica, pel que fa al món de les TIC, és prendre bones decisions en aquest àmbit. També ha de buscar un gran impacte en l'organització mentre retorna ingressos positius.

Durant el curs, els alumnes s'especialitzaran en noves vulnerabilitats que puguin permetre reduir el nivell de risc en les seves entitats.

Docent
Genís Margarit i Contel. Enginyer en: Enginyeria de Telecomunicacions i Enginyeria de Sistemes Electrònics per la Universitat Politècnica de Catalunya - UPC. Auditor de ciberseguretat els darrers 15 anys. Va fundar la seva empresa de consultoria en ciberseguretat fa deu anys. Compagina la seva tasca amb la docència a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i com a instructor d’EC-Council. És membre de l’Associació Professional Espanyola de la Privacitat, fundador del grup de seguretat de Telecos.cat, expert tècnic del European Privacy Seal i Privacy by Design Ambassador.

Amb la col·laboració de
Localret

 

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 22 de setembre de 2022. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2
Dates
27 de setembre, 4, 7 i 11 d’octubre de 2022

Durada
20 hores

Horari
9.00 a 14.00 hores

 
 
Lloc de realització
Sessions presencials: 27 de setembre i 7 d'octubre
UPF-BSM (Barcelona School of Management)
Universitat Pompeu Fabra
Balmes, 134. Barcelona

Plànol
UPF_BSM.pdf
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal