Dilluns, 5 de Desembre de 2022
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

CURS EN LÍNIA

Agilitat i fluïdesa a les administracions públiques 

 

 

Presentació
Estàs preparat per elevar l’agilitat i la fluïdesa del teu equip? Saps com pots influir en el compromís i la felicitat dels teus col·laboradors?

El 85% de treballadors a escala mundial no se senten compromesos en el seu lloc de treball i només el 50% tenen clar els seus objectius i saben el que s’espera d’ells. Sabem que la cultura  en depèn el 70% del coneixement,  habilitats  i  del talent del mànager, però  només el 30%  involucra als seus col·laboradors amb els objectius i reptes del departament.

Comprometre el talent, crear una cultura àgil i fluida, conèixer les dades ocultes i les palanques d’acció dels equips, elevar el compromís dels col·laboradors i equips empoderats, són alguns dels beneficis que aporta el model de flow.

Aquesta és una proposta innovadora que incorpora la visió de la ciència del flow desenvolupada pel Dr. Mihaly Csikszentmihalyi, professor i pare de la psicologia positiva a Claremont University als Estats Units.


Abans, però, coneixerem diverses metodologies "agile" per potenciar la vitalitat, el benestar, l'eficiència i el rendiment dels equips. 
 

Docents
Marta Badias Eroles Llicenciada en Psicologia industrial per la Universitat Ramon Lllull, MBA per la Universitat Politècnica de Catalunya i màster en Recursos Humans per l’IDEC. Ha estat directora de la Unitat de Negoci de BIOIBERIC i és Cofundadora de l’empresa BEUPFLOW.
Alexis Guallar Tasies. Llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida i màster en Lideratge i Direcció Pública  (INAP –UIMP). Ha estat director de Recursos Humans i director del Patronat de Promoció Econòmica de de la Diputació  de Lleida.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 28 de juny de 2022. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2
Dates
5, 7, 12 i 14 de juliol

Durada
12 hores

Horari
de 9.30 a 13.00 hores

 
 
Lloc de realització
El curs es realitzarà online per mitjà de la plataforma Zoom.
La formació serà a través del campus virtual bootcamp.hragileinstitute.com.
Tota la formació serà en viu i en directe (online & streaming).

Plànol
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal