Dilluns, 5 de Desembre de 2022
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
       
 
 
 
 
EM VULL INSCRIURE

 

Disseny, elaboració i gestió de projectes europeus. Do's and Don'ts!
Presencial

Objectius
Sessions dirigides a aprofundir coneixements i a reforçar capacitats específiques en l’àmbit del disseny, presentació i execució/gestió de projectes europeus.

 

Docents
Agustí Fernández de Losada. Llicenciat en Dret i màster en Estudis Europeus per la Universitat Autònoma de Barcelona, i diplomat en Gestió Pública per ESADE. Consultor sènior especialitzat en governança urbana i territorial, polítiques públiques urbanes, agendes globals, fons europeus i cooperació internacional; investigador sènior i director del Programa Ciutats Globals de CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs); i professor associat del Grau de Relacions Internacionals de Blanquerna, Universitat Ramon Llull; i de l'IBEI (Institut Barcelona d'Estudis Internacionals) on imparteix el curs sobre relacions internacionals de les ciutats globals. És també expert en governança territorial del Programa EUROsociAL + de la Comissió Europea, urban adviser de Cities Alliance, soci fundador de Phare, Territorios Globales i vicepresident de la Fundació Interarts.

Alexander Heichlinger. Llicenciat amb un Màster (Mag.rer.soc.oec.) en Administració i Direcció d’Empresa per la Universitat Leopold Franzens d’Innsbruck (AT) i de la K.U. Leuven (BE). Després d´uns estudis doctorals a la Universitat de Maastricht (NL) va incorporar-se a l’Institut Europeu de l’Administració Pública (EIPA) on, des de 1997 fins a febrer de 2020, va ser membre sènior i mànager de la seva antena a Barcelona.

En més de 20 anys ha dirigit, accelerat i desenvolupat nombrosos projectes multidisciplinaris i europeus de gran escala -com expert, consultor / gestor i formador- per a organitzacions públiques de tot Europa (duts a terme en tots els països de la Unió Europea) i més enllà, així com per a la majoria d’institucions europees (Comissió Europea, Parlament Europeu, Comitè de les regions). Va dirigir un dels seminaris i serveis d’aprenentatge insígnies titulat “Una estratègia exitosa per al finançament de projectes de la UE: què fer i què no” que s’ha dut a terme més de 30 vegades, capacitant i equipant amb els diversos aspectes de fons europeus a més de 1000 funcionaris públics i professionals de tota Europa.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 26 de setembre de 2022. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2 / Edició 3 / Edició 4
Dates
3, 10, 17 i 24 d'octubre de 2022

Durada
20 hores

Horari
9.00 a 14.30 hores

 
 
Lloc de realització
UPF-BSM (Barcelona School of Management)
Universitat Pompeu Fabra
Balmes, 134. Barcelona

Plànol
UPF_BSM.pdf
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal