Dijous, 28 d'Octubre de 2021
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

Elaboració i gestió de projectes europeus


Objectius
Curs avançat per aprofundir de manera pràctica en les diferents fases d’elaboració i gestió d'un projecte europeu, centrant-se en el disseny, la implementació, el seguiment, l'avaluació i el tancament d'aquest per mitjà casos reals i amb la realització d'un taller pràctic on s'aplicaran els aprenentatges i els coneixements adquirits.

Docents
Agustí Fernández de Losada. Llicenciat en Dret, màster en Estudis Europeus per la Universitat Autònoma de Barcelona, i diplomat en Gestió Pública per ESADE. Consultor sènior especialitzat en governança urbana i territorial, polítiques públiques urbanes, agendes globals, fons europeus i cooperació internacional; investigador sènior i director del Programa Ciutats Globals de CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs); i professor associat del Grau de Relacions Internacionals de Blanquerna, Universitat Ramon Llull; i de l'IBEI (Institut Barcelona d'Estudis Internacionals) on imparteix el curs sobre relacions internacionals de les ciutats globals. És també expert en governança territorial del Programa EUROsociAL + de la Comissió Europea, urban adviser de Cities Alliance, soci fundador de Phare, Territorios Globales i vicepresident de la Fundació Interarts.

Alexander Heichlinger. Llicenciat amb un màster en Administració i Direcció  d'empreses per la Leopold-Franzens Universität d'Innsbruck (AT) i de la K.U Leuben (BE). Ha estat membre senior i Mànager de l'antena a Barcelona de l'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA). Té més de 20 anys d'experiència en projectes multidisciplinaris i europeus de gran escala -com a expert, consultor/gestor i formador- per a les Institucions Europees (Comissió Europea - DG OCUPACIÓ, DG Reforma/SRSS, DG Societat d'Informació/Digital; Comitè de Regions). També és membre del Comitè Executiu de l'Austrian Business Circle (ABC) a Catalunya, i de Future Minds, un grup informal de pensadors innovadors. 

Si no fos possible dur a terme el curs de manera presencial, aquest se celebrarà per mitjà d’una plataforma digital.

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 13 de setembre de 2021. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1 / Edició 2
Dates
20 i 27 de setembre i 4 i 13 d’octubre de 2021

Durada
20 hores

Horari
9.00 a 14.30 hores

 
 
Lloc de realització
UPF-BSM
Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra
Balmes, 134. Barcelona


Plànol
UPF_BSM.pdf
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal