Dimarts, 25 de Gener de 2022
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

   
 

Seminari Tècnic Local

 

Presentació 

En el moment de tancar l’edició del Seminari de 2020 pensàvem que, un cop superades totes les adversitats a les que vam haver de fer front, l’edició que ara us presentem la podríem preparar en un entorn de relativa normalitat i fonamentada en base a menys variables.

 

Tanmateix, tanquem i presentem el programa del Seminari Tècnic Local 2021  i encara ho hem de fer amb submissió a unes quantes incerteses. Aquesta situació ens empeny a consolidar algunes de les solucions de funcionament que ja vam avançar al llarg de l’edició anterior i que ens va permetre, no només garantir la continuïtat del programa sinó també, i mes important encara, mantenir un alt nivell de qualitat segons es desprèn de la valoració dels participants.

 

Així mateix ens proposem programar les sessions tot abordant les temàtiques de manera mes transversal i no totes agrupades sota determinats principis del nostre entorn disciplinar. Volem abordar el temes des de perspectives diverses i augmentar l’escala pluridisciplinar dins la mateixa sessió. Això ha de voler dir que un mateix tema es tracti des de la visió de la planificació, però també des de la visió mediambiental, des de la visió del projecte i també des de la visió de la gestió necessària per al seu desenvolupament.

 

Una vegada més, esperem que el programa que us presentem sigui del màxim interès, que les novetats organitzatives i de format s’acostin a allò que ens demaneu en els vostre suggeriments i, en definitiva, que puguem anar-nos veient, seguint en un o altre format aquestes sessions.


 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 2 d'abril de 2021. La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’hi afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds.
Descarregar documentació  Consulta als ponents
 
Edició 1
Dates
9 d’abril al 17 de desembre de 2021

Durada
40 hores

Horari
de 9.30 a 14.00 h

 
 
Lloc de realització
El seminari se celebrarà en format híbrid, presencialment des de l‘auditori de la UPF-BSM (Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra), al carrer de Balmes, 134, de Barcelona, i en streaming per mitjà de la plataforma Zoom.


Plànol
UPF_BSM.pdf
 
  Certificat
En finalitzar el curs, es lliurarà a les persones assistents un certificat d’assistència homologat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya com a curs sotmès al control d’assistència de nivell D (més de 40 hores lectives). Per a obtenir el certificat, caldrà haver assistit a un mínim de sis sessions que s’hauran d’acreditar tant a l’entrada com a la sortida amb l’acreditació personal, que s’haurà de portar i mostrar a la recepció del Seminari.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal