Dimarts, 15 de Juny de 2021
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

 

Eines i oportunitats de finançament per als ens locals
Seminari sobre fons europeus

Objectius

Acció formativa dirigida a càrrecs polítics i tècnics del món local especialment relacionats en desenvolupament local i promoció econòmica que pretén:

- Donar a conèixer les oportunitats de finançament europeu a disposició de les entitats de Catalunya i, en particular, de les administracions locals, en un moment molt oportú, després que el Consell Europeu hagi aprovat l’acord per a la recuperació econòmica d’Europa arran de la crisi causada per la Covid-19.

- Oferir una visió global sobre els diferents fons europeus i conèixer els mecanismes a través dels quals s’hi pot accedir.

- Augmentar la capacitació dels governs locals per a incrementar l’accés al finançament europeu.

- Preparar els governs i les administracions locals de Catalunya per a la nova generació de fons europeus 2021-2027.

- Informar de les eines que la Generalitat de Catalunya posa a l’abast de les entitats públiques i privades de Catalunya per fomentar l’accés al finançament europeu.

- Donar a conèixer bones pràctiques en l’obtenció de fons europeus a Catalunya.

- Contingut adreçat al món local català. 

Docents 
El seminari comptarà com a professors amb funcionaris de la Comissió Europea, professors d’Universitat, tècnics de la Generalitat de Catalunya que gestionen directament els fons europeus, tècnics de la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel•les i tècnics d’ajuntaments que han obtingut finançament de fons europeus.

Organitzat per
DIPLOCAT – FMC - ACM


amb la col•laboració de
Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Generalitat de Catalunya

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 23 de setembre de 2020. La inscripció és gratuïta i el nombre de places, limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds. La formalització de la inscripció es farà per mitjà del formulari que trobareu al web de la Federació: www.fmc.cat.
Descarregar documentació
 
Edició 1
Dates
del 29 de setembre de 2020 al 18 de febrer de 2021

Durada
42 hores

Horari
de 16 a 18 hores

 
 
Lloc de realització

Plànol
 
  Certificat
Es lliurarà un certificat d’aprofitament a les persones que acreditin l’assistència a un 80% de les hores lectives del curs, i responguin correctament a un qüestionari d’avaluació de l’assoliment dels coneixements bàsics del curs. Aquest test es respondrà electrònicament per mitjà d’un enllaç que els alumnes rebran per correu electrònic i que hauran de lliurar dins del termini establert.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03