Dimarts, 15 de Juny de 2021
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

   
 

Seminari Tècnic Local

 

Presentació 

La Federació de Municipis de Catalunya organitza una nova edició del Seminari Tècnic Local mantenint, d’aquesta manera, l’objectiu de contribuir a la formació continuada dels tècnics i les tècniques de l’administració local.

 

No seria just, però, presentar aquesta edició, la del 2020, sense fer referència a dues circumstàncies que d’una manera important hauran influït en la seva programació.

 

La primera, i obligatòria, és la renovació de la direcció del Seminari Tècnic Local i, conseqüentment, la reorganització de l’equip de programa. En Ramon Arandes ha decidit donar aquest relleu i afavorir, així, una reestructuració d’aquest equip amb l’objectiu de perllongar en el temps les virtuts d’aquesta iniciativa. Mai podrem agrair com es mereix tot el que en Ramon i el seu comitè de programa han aportat al Seminari al llarg de tots aquests anys, impulsant-lo i fent-lo més gran, mantenint i garantint la seva qualitat i la seva continuïtat.

 

La segona circumstància ha de fer necessàriament referència als difícils moments que estem vivint al nostre país, patint una crisi sanitària mai vista i gestionada també, per què no dir-ho, des dels ajuntaments; i com això afecta en la preparació i programació d’aquesta edició del Seminari Tècnic Local. Hem treballat per a tancar aquest programa, teletreballant i telemàticament, i amb la incertesa d’encaixar un calendari que necessàriament serà diferent del de les edicions que han precedit aquesta, però amb la voluntat de garantir que, una vegada recuperats d’aquesta crisi, i quan puguem reprendre de nou el calendari, estarà tot a punt per ser-hi com cada any des de fa vint-i-dos anys tot i que, amb un encaix temporal que ens portarà a programar més d’una sessió al mes i també ens obligarà a estar preparats per a desenvolupar les sessions telemàticament, si així ho fan necessàries les condicions de reunió que es vagin autoritzant en cada moment... Tanmateix, per nosaltres que no sigui!

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 10 de setembre de 2020. La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’hi afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol·licituds.
Descarregar documentació  Consulta als ponents
 
Edició 1
Dates
del 18 de setembre al 18 de desembre de 2020

Durada
40 hores

Horari
9.30 a 13.30 hores

 
 
Lloc de realització
Auditori de l’idEC (Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra)
Balmes, 134
Barcelona

Plànol
idEC.pdf
 
  Certificat
En finalitzar el curs, es lliurarà a les persones assistents un certificat d’assistència homologat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya com a curs sotmès al control d’assistència de nivell D (més de 40 hores lectives). Per a obtenir el certificat, caldrà haver assistit a un mínim de sis sessions que s’hauran d’acreditar tant a l’entrada com a la sortida amb l’acreditació personal, que s’haurà de portar i mostrar a la recepció del Seminari.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03