Dilluns, 6 de Desembre de 2021
formació FMC
calendari
Mes Any
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
       
 
 
 
 
INSCRIPCIÓ TANCADA

   
 

Seminari Tècnic Local

 

Programa

 

La Federació de Municipis de Catalunya, en el marc del seu programa de formació, convoca, una vegada més, el Seminari Tècnic Local adreçat als tècnics de les administracions locals amb l’objectiu de contribuir a la seva formació continuada. La Federació de Municipis de Catalunya és conscient que els continus canvis legislatius i normatius i els avenços tecnològics requereixen un esforç dels tècnics de les administracions locals per actualitzar els seus coneixements, esforç que, sens dubte, redundarà en una millora en la prestació dels serveis de les administracions als seus ciutadans. Per aquesta raó, el Seminari incorpora en el programa –que necessàriament ha de tenir un marcat component tècnic– temes molt variats que, en aquests moments, constitueixen per raons diverses assumptes d’especial interès per als tècnics locals i que incideixen en la seva activitat diària.

 

Com ja és tradicional, el programa és generalista i, per a la confecció d’aquesta dissetena edició, també s’ha tingut en compte la informació recollida a través de les enquestes rebudes al final del curs passat. A tots els que la vàreu respondre -prop d’uns cent-cinquanta-, us volem agrair les vostres aportacions i els vostres suggeriments.

Creiem que aquest és un programa que dóna resposta als objectius que ens hem plantejat i, a la vista de la qualitat dels ponents, tots ells especialistes en els temes que ens plantegen, considerem que el Seminari serà d’interès per als tècnics locals que, a més, tenen a la seva disposició els diferents cursos especialitzats, de caràcter monogràfic, que organitza la Federació de Municipis de Catalunya al llarg de l’any.

 

 

 

 

 

 
 
 
Inscripcions
El termini d’inscripció finalitza el dia 16 de març de 2015. La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat. Per a la selecció de les inscripcions, es tindrà en compte la cobertura territorial (s’hi afavorirà la participació del màxim nombre possible d’ajuntaments), l’adequació al perfil del destinatari de l’acció formativa i l’ordre de recepció de les sol•licituds.
Descarregar documentació  Consulta als ponents
 
Edició 1
Dates
del 20 de març al 18 de desembre de 2015

Durada
40 hores

Horari
de 9.00 a 13.30 hores

 
 
Lloc de realització
Auditori de l’idEC
(Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra)
al carrer Balmes, 134 de Barcelona

Plànol
idEC.pdf
 
  Certificat
En finalitzar el curs, es lliurarà a les persones assistents un certificat d’assistència homologat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya com a curs sotmès al control d’assistència de nivell D (més de 40 hores lectives). Per a obtenir el certificat, caldrà haver assistit a un mínim de sis sessions que s’hauran d’acreditar tant a l’entrada com a la sortida amb l’acreditació personal, que s’haurà de portar i mostrar a la recepció del Seminari.
  © FMC Federació de Municipis de Catalunya
www.fmc.cat | formacio@fmc.cat | Via Laietana, 33 6è 1a - 08003 Barcelona | Tel. 93 310 44 04 - Fax 93 310 71 03
Política de Privacitat | Avís legal